FREE SHIPPING WORLDWIDE!

Bedane Kita

  • Premium Bahan

    Quality 3M Vinyl. Tanpa Residues & Bubbles. Tahan.

  • Precision Unrivaled

    Laser Cut: Sampurna apik. Digawe karo 💚 ing Spanyol.

  • Kustomisasi Unlimited

    Desain Panjenengan Dhewe utawa milih saka ewu Warna & Tekstur.

  • Kepuasan Diasuransiake

    Complete Kits. Gampang Instalasi. Kanthi 2 Years Warranty.

Apa kulit?

Skins minangka cara paling ringan, paling gampang, paling apik kanggo ngreksa lan ngenali kabeh piranti sampeyan


Kenapa sampeyan pengin kulit ing piranti sampeyan? Kene mung sawetara alasan apik:


KULIT KABEH
Digawé saka vinil casting automotive premium, materi sing padha digunakake ing kendaraan lan sisi bis kutha. Iki pancen luwih akeh!

SKIN ARE LIGHTWEIGHT
Iku ukuran mung 5 mil sing tipis (utawa limang-thousandths saka inch 0.005), kang ndadekake wong-wong mau super entheng!

KULIT KABEH
Yen sampeyan nyandhang kulit sampeyan utawa pengin sing anyar, mung dicelupake. Adhesive khusus kita ora bakal ninggalake goo utawa residhine.

KULIT KARYAWAN WISATA
Yen sampeyan sijine stiker bemper ing mobil, sampeyan bisa nginstal kulit. Kulit kita uga duwe adesine adhem sing ngalangi gelembung udara.

KULIT DI BAWUH ING SPAIN
Saben kulit saka GeekColor digawe ing kene ing Spanyol (Eropah). Fasilitas kita dumunung ing Toledo.

KULIT KARYA KELUAR DOCKS, KABEL DAN AKSESORI
Skins dipotong kanggo pas karo saben piranti kanthi becik - ing. 25mm toleransi. Iki tegese kabeh port, kontrol lan aksesoris bisa digunakake kanthi normal.


Apa sampeyan seneng telpon sing katon rambute lan dijamin ing goresan, utawa siap kanggo ndeleng lan aran prabédan kulit sing bisa nggawe?


#Dadi beda

Ngatur iPhone

»PROTECTION AND EXTRA GRIP

Kanthi GeekColor, saliyane menehi iPhone gaya sampeyan dhewe, sampeyan bakal ningkatake cengkramane ngindhari tumiba nalika tiba.

Kasedhiya kanggo: iPhone Xs Max, Xs, XR, X / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus / 5S / SE / 5C / 5 / 4S / 4

Skins iPhone

Kustomisasi Samsung

»LOOSE THE FINGERPRINTS

Samsung Galaxy minangka magnet kanggo isi karo sidik jari. Kanthi kulit kita, sampeyan bakal lali ing selawase.

Kasedhiya kanggo: Galaxy S9 Plus / S9 / Note 9 / Note 8 / S8 Plus / S8 / S7 Edge / S7 / Note 7 / Note 7 FE / Note 5 / Note 4 / S6 Edge Plus / S6 Edge / S6 / S5 / A9 / A8 Plus / A7 / A6 Plus / A6 / J8 / J7 Duo / J6 / J4 / J7 Max / J7 Prime / J7 Pro / J5 Prime

Samsung Skins

Ngatur Smartphone

»DESAIN DAN STYLE

Priksa telpon unik lan ndeleng paling anyar kanthi finish paling inovatif lan eksklusif.

Kasedhiya kanggo: OnePlus / Google Pixel / LG / Huawei / Motorola / Sony / HTC / ZTE / Xiaomi / Asus / Lenovo / Oppo / Alcatel / Penting telpon / Vivo / Tenor

Skype Smartphone

Ngatur Tablet

»NO LENGKAP

Jaga tablet kanthi lengkap lan lali babagan merek panggunaan. Mungkasi gawe kuatir babagan nggunakake tanpa cilik.

Kasedhiya kanggo: iPad Pro / iPad Air / iPad Mini / Microsoft Surface / Amazon Kindle

Tablet Skins

Ngatur Game nyenengake

»GAMER MODDING

Ngatur console lan pengontrol kanthi warna tim sampeyan.

Kasedhiya kanggo: PlayStation / Xbox / Nintendo

Game konsol Skins

Ngatur Komputer

»BORED? Ganti LOKAN!

Seneng gambar anyar ing komputer. Ngapikake tampilan laptop karo akeh tekstur lan werna.

Kasedhiya kanggo: MacBook / MacBook Pro / MacBook Air / Mac Mini / Magic Mouse / Magic Keyboard / Magic Trackpad / Laptop Microsoft / Razer / HP / Dell / Acer / Universal

Komputer Skins

Ngatur Piranti Liyane

»KREATIVITAS UNLIMITED, 100% GEEK;)

Kita uga nggawe tampilan gadget paling populer lan anyar: wearables, camera action ...

Kasedhiya kanggo: AirPods / Apple Watch / Apple TV / Apple Pencil / iPod / Apple Chargers / Beats / GoPro / DJI / Samsung Galaxy Buds, Wireless Charger, Gear / Amazon Echo / Amazon Fire TV / Google Home / JBL / JUUL / Nacon / Xiaomi Mi Power Bank / Wacom / Universal Skins

Delok Kabeh